schilderij

Zo kies je het perfecte schilderij dat past bij je interieur

Is je interieur toe aan wat sprankel, kleur en levendigheid? Wil je het interieur persoonlijk en sfeervol maken? Dan zijn mooie schilderijen de perfecte oplossing. Maar hoe kies je nu dat perfecte schilderij en wat is er allemaal te koop. Als het eenmaal zover is blijkt het kiezen van een schilderij toch een stuk lastiger dan je dacht. Tijd voor wat tips dus!

Kies een stijl en thema dat bij je past

Heb je wel eens een woonprogramma bekeken? Door een interieurtijdschrift gebladerd? De schilderijen en verlichting zijn vrijwel altijd blikvangers. Het weerspiegeld de smaak van een woonkamer en jou als bewoner. Het vertelt meer over jou dan jij misschien denkt. Daarom is het goed een stijl en thema te kiezen die echt bij je past en waar je ontzettend blij van wordt. Het leuke aan schilderijen is dat je niet persé naar een atelier hoeft te gaan. Ook bij woonwinkels als Ikea, Blokker of Xenos vind je leuke schilderijen die erg leuk bij je interieur kunnen staan. Bij Blokker hebben ze een leuk aanbod en bestel je via Bespaardeals, dan ontvang je flinke korting!

Laat interieur kleuren en vormen samen komen

De kleuren en vormen van een interieur kun je in een schilderij terug laten komen. Zeker bij een modern interieur is dit een uitstekende keuze. Het zorgt ervoor dat alles een geheel zal worden en mooi bij elkaar past. Dit noemen we met een mooi woord ook wel harmoniseren. Wie kent Jan des Bouvrie niet? De man die dit als geen ander kon toepassen in elk van zijn interieurs. Van moderne interieurs tot rustiek en rustgevend. Dit is hét kenmerk van zijn unieke stijl en woonbeleving.

Kiezen voor prachtige lijstwerken

De lijstwerken om een schilderij zijn er in veel verschillende soorten. Je kunt ze gerust een verlengstuk van een schilderij noemen. Het zorgt voor een passende verbinding tussen het schilderij en interieur. Ook het schilderij kan hierdoor een geheel andere sfeer oproepen. Je kunt dus stellen dat de keuze voor profilering van de omlijsting eveneens bepalend is voor het samenkomen van een interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.