Wonen in Den Haag? Lees eerst dit artikel!

Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Den Haag is, naast de politieke hoofdstad, de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee. Bovendien vind je in Den Haag prachtige architectuur, waarbij oude en nieuwe stijlen elkaar vlekkeloos afwisselen. Zo vind je pal naast de historische binnenstad een prachtige skyline met hoge gebouwen. In dit artikel lees je alles over Den Haag en hoe het is om in Den Haag te wonen. Lees snel verder!

Voorzieningen: Den Haag heeft het allemaal

Aan voorzieningen is in Den Haag geen gebrek. Uniek aan een stad als Den Haag is dat je binnen één half uur een duik kunt nemen in de Noordzee. Met de fantastische ligging aan de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin is er altijd een plekje aan zee waar je verkoeling kunt zoeken als Hagenees. Verder vind je in Den Haag twee havens, legio aan musea en galeries, gezellige parken, winkels en horecagelegenheden.

Wat zijn de grootste wijken van Den Haag?

Wil jij een appartement huren in Den Haag? Dan is het raadzaam om één of enkele wijken te bekijken en je niet te focussen op een enkele wijk. Hierdoor beperkt je je zoekopdracht namelijk. Om je te helpen bij het kiezen van een geschikte wijk heb ik hieronder de vijf grootste wijken in termen van inwoneraantal van Den Haag opgesomd:

  • Laakkwartier en Spoorwijk: 40361
  • Schildersbuurt: 31325
  • Bouwlust/Vrederust: 27802
  • Ypenburg: 27140
  • Wateringse Veld: 21275

Woning huren in Den Haag

Ga jij na het lezen van dit artikel een woning huren in Den Haag? Dan is het aan te raden om je goed voor te bereiden. Woonruimte in Den Haag is namelijk zeer gewild. Momenteel is in Nederland stedelijke migratie gaande, waardoor de woonmarkt in grote steden steeds krapper wordt. Uiteraard zijn er nog genoeg woningen verkrijgbaar, maar je moet iets meer je best doen om op te vallen tussen de concurrenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.