Wanddecoratie voor aan de muur: Waarom Glasschilderijen de perfecte keuze zijn

Een glasschilderij ziet er super leuk uit en is een mooi stukje kunst voor aan de muur, de perfecte wanddecoratie dus. Je kan deze Wanddecoratie woonkamer plaatsen, maar ook in de slaapkamer kan het een mooie toevoeging zijn. Je kan ze overal ophangen waar je maar wilt. Je hebt namelijk ontzettend veel verschillende soorten, waardoor er voor elke ruimte en voor ieder persoon wel een glasschilderij is, dat bij diegene past. Ben je tegenwoordig wat duurzamer bezig dan kun je ook een glasschilderij van gerecycled materiaal kopen, of een tweedehands  glasschilderij aanschaffen. Bovendien is lokale producten kopen ook duurzaam, dus hoe dichter bij huis geproduceerd, des te duurzamer het glasschilderij.

Kunststijlen verwerken in glasschilderijen

Ben jij van de klassieke kunst, maar wil je ook graag een glasschilderij, ga dan voor een Schilderij op glas. Dit is een mooie middenweg tussen de klassieke kunst en moderne kunst. Ook als je niet van de klassieke kunst bent, maar meer van andere kunststijlen houdt, kun je een glasschilderij aanschaffen. Zo kun je ook voor een minimalistisch glasschilderij gaan. Dit is vaak met monotone kleuren, of neigt naar abstracte kunst. Ben je meer fan van kunst fotografie, dan kan je dit ook zeker goed combineren met een glasschilderij. Op veel glasschilderijen staan namelijk mooie foto’s afgebeeld. 

Maak het glasschilderij persoonlijk

Bij sommige ateliers zal je ook je eigen foto op kunnen sturen om op een glasschilderij te drukken. Dit is erg leuk, omdat de kunst dan nog dichter bij jou ligt en nog persoonlijker is. Dit kan je op drie manieren doen. De eerste is van een mooi landschap dat je zelf hebt vastgelegd, bijvoorbeeld een mooi uitzicht van de vakantie. De tweede is een portret. Ook deze kun je op een glasschilderij laten afdrukken, bijvoorbeeld van je kinderen. Tot slot is het ook leuk om in de keuken foto’s van eten op te hangen, bijvoorbeeld je lievelingsgerecht, of een foto van eten die je zelf hebt gemaakt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *