Verfris je huis, begin met de trap!

Je trap is de eerste indruk wanneer mensen je huis binnengaan. Het upgraden van oude, gedateerde stappen, balusters of leuningen verbetert de elegantie van uw huis en kan worden aangepast aan elk interieur.
Trappen worden na verloop van tijd vanzelf verslechterd. De loopvlakken zijn verouderd en lopen constant van de weg. Oudere balustrades, afgebladderde verf en wiebelend hout kunnen tekenen zijn dat uw trap misschien moet worden gerenoveerd! Een renovatie van een trap kan gemakkelijk stijl en karakter toevoegen aan uw huis en ervoor zorgen dat uw trappen veilig en stevig zijn.

Renovatie kosten
Of uw trap nu een moderne facelift nodig heeft of een ambachtelijke touch wilt toevoegen, een vrijblijvende offerte kan geen kwaad! Bezoek meerdere websites en showrooms. Als het gaat om traprenovatie kosten zijn het materiaal, het vakmanschap en het algehele ontwerp allemaal enorm belangrijke factoren.
Upgrades zoals deze zullen je huis van grote waarde voorzien en kunnen goedkoper zijn dan u zou denken. De meeste renovaties kunnen binnen 1-2 dagen worden voltooid met weinig rommel en zonder gedoe.

Een trede vervangen
Wanneer trappen beginnen te slijten van dagelijks gebruik en voetstappen kunnen ze oud, versleten en zelfs onveilig beginnen te lijken. We kunnen versleten of kapotte treden repareren om uw trap terug te brengen naar zijn oorspronkelijke kwaliteit en schoonheid, terwijl hij ervoor zorgt dat hij veilig is voor u en uw gezin.

Reparatie van de spijlers en leuningen
Na verloop van tijd kunnen schroeven en bevestigingsmiddelen los komen. Leuningen kunnen onveilig worden of hebben gewoon een make-over nodig om te passen bij de veranderende stijl van uw huis. Ook spijlers kan je moderniseren of vervangen voor de veiligheid van de bewoners.

Duurtijd van de renovatie
Een typische renovatie van een trap kan slechts 2 dagen worden voltooid. Dat is de gemiddelde tijd om je vermoeide oude trap te transformeren in een prachtig nieuw knooppunt voor je huis. Een hersteller/timmerman kan zonder enige rommel elementen zoals de nieuwe treden en leuningen vervangen door massief hout en houtfineer, wat de indruk geeft van een compleet nieuwe trap.

Welke materialen voor je traprenovatie?
Exotisch hardhout, klassieke eik, witte es zijn populaire soorten hardhout voor een meer traditionele uitstraling.

Als u op zoek bent naar een moderne glazen balustrade worden panelen van gehard glasgebruikt. De glaspanelen kunnen worden geïnstalleerd met behulp van verchroomde glasklemmen of kunnen “in-line” worden geïnstalleerd, die in de nieuwe leuning en basisrail wordt gegroefd voor een minimalistische look.
Voor een ultramoderne uitziende trap, bekijk zeker het groot assortiment van chroom en stalen spindels en leuningen.

Elke optie zal met u worden besproken om u een echt op maat gemaakte service aan te bieden die is aangepast aan uw eigen smaak en budget.

Bron: deurenweb.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.