Kleine dingen om je woonkamer op te leuken

Wil je je woonkamer opleuken, maar heb je niet zo’n groot budget, of weet je niet zo goed hoe dat moet? Het updaten van je woonkamer hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. In dit artikel geven we je een aantal tips.

Ga voor nieuwe accessoires

Met een paar nieuw accessoires kun je al een enorm verschil maken. Vervang dat schilderij aan de muur bijvoorbeeld eens, of zet eens een andere vaas in de hoek. Je kunt ook wat uitbundiger gaan en een hele set nieuwe accessoires kopen. Ga ook eens voor een andere stijl. Heb je nu voornamelijk moderne accessoires? Ga dan bijvoorbeeld eens voor vintage, zoals de vintage wielen van WielenOutlet, of kies een speciale kleur die je overal in terugbrengt.

Koop nieuwe kussens

Je hoeft heus geen nieuwe bank te kopen om je meubels een beetje te veranderen. Met een set nieuwe kussens kom je ook al een heel eind. Kussens zijn namelijk de sfeermaker op de bank. Ga voor nieuwe texturen, materialen en kleuren en je zult zien dat je woonkamer er direct heel anders uitziet.

Verf je muren

Dit is wel wat meer werk, maar met het verven van je muren, kun je de ruimte een totaal andere sfeer geven. Kies voor een andere kleur en geef je woonkamer daarmee een volledige make-over. Houd hierbij mee in gedachten, kleuren zoals rood, oranje, roze en geel zijn warme kleuren. Kleuren zoals wit, blauw en groen zijn koude kleuren. Je kunt natuurlijk ook helemaal voluit gaan en kiezen voor een nieuw behang.

Zet je meubels anders

Je hoeft eigenlijk helemaal niets nieuws te kopen. Door simpelweg je meubels op een andere manier in je woonkamer te zetten, kun je al heel veel veranderen. Draai je bank bijvoorbeeld eens om, zet je televisie op een andere plek en hang dat schilderij eens aan een andere muur. Zo lijkt het net alsof je in een volledig nieuwe woonkamer binnenstapt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.