Iemand verrassen? Stuur een bloemetje aan huis!

Zoek je een goede reden om iemand te verrassen? Ik help je wel een eindje op weg. Stuur dan een mooi vers en kleurrijk boeket met bloemen, Een bloemetje is eigenlijk altijd wel het juiste presentje, je kan hier eigenlijk nooit iets verkeerd doen. Kies altijd voor een goede en betrouwbare bloemist. Eentje die snel bloemen aan huis bezorgd voor een redelijke prijs. Hieronder even de de volgende tips:

 

  • Verjaardag: Wel net zo feestelijk als je met een bos bloemen aan komt, het maakt ook niet uit als ze die dubbel krijgen. kies hier altijd fleurige kleuren.
  • Zomaar: Ja Precies, gewoon een keer zonder reden, stuur een bloemetje en dan kan ze niet zeggen dat je het bosje hebt gekocht bij de benzinepomp! Rozen doen het hier natuurlijk altijd goed, bij voorkeur rood.
  • Beterschap: Voor op het nachtkastje, wel zo fleurig als je ziek bent. probeer hier een compact boeket aangezien zieken vaak meerdere bossen bloemen krijgen en deze al gauw niet meer op de slaapkamer of op het tafeltje naast het ziekenhuisbed passen.
  • Jubileum: Omdat je niet met lege handen kan aankomen natuurlijk. Vaak zijn mensen al jaren bij elkaar of al 25 jaar in dienst. wat moet je mensen geven die al hun hele leven succesvol zijn? natuurlijk gewoon een leuk boeketje..
  • Vriendschap: Zo nu en dan gewoon eens doen. Te vaak (als ik naar mezelf kijk) doe je het gewoon niet, en waarom niet? geen idee. wat is er nou moeilijk aan om gewoon eens in de week in je agenda te zetten een bosje bloemen voor haar mee te nemen. 
  • Bruiloft: Natuurlijk! Bij een trouwerij horen veel bloemen! Kies de kleur wit. dit is erg belangrijk, natuurlijk mag het in combinatie met groen of rood, maar wit is wel de kleur van een felicitatie boekt voor een trouwerij.
  • Begrafenis: Ook hier geldt dat voornamelijk witte bloemen vaak het mooist overkomen, deze zijn vaak neutraal en passen overal bij.
  • Moederdag: En dan de kinderen laten geven samen met dat ontbijt op bed. Natuurlijk rozen!
  • Valentijn: Wat dacht je dan, heel raar dat je dan gelijk aan rozen denkt, maar toch is een valentijns boeket samengesteld met diverse soorten bloemen ook erg in trek.

 

Hoe kies je de juiste bos bloemen?

Goeie vraag, vaak heb je al wel een vaas in gedachten die je zou willen gebruiken. Kies een vaas die een neutrale kleur heeft (of een glazen vaas natuurlijk) zodat het bloemstuk goed tot zijn recht komt. Kies vervolgens bloemen die minimaal 2x de lengte hebben van de vaas. Als je bloemen bestelt, let dan niet alleen op de kleur maar ook op de lengte. het is zo’n raar gezicht als de bloemen in de vaas “zweven”. Bloemen hebben 3 vormen, namelijk rond, langwerpig en de tussenliggende vorm. Gebruik minimaal 2 van deze vormen als je de juiste bos bloemen kiest. De ronde vormen trekken de aandacht terwijl de langere bladeren het boeket een mooi kader geven Let op het aantal bloemen in het boeket. Afhankelijk van de grootte van de vaas moet je een hoeveelheid bloemen kiezen. Kies voor circa 5 verschillende soorten en zorg dat het boekt niet te opgepropt wordt. 5 soorten zijn overzichtelijk en niet te druk.

Snel bloemen versturen via de online bloemist
Je baas komt met de vraag of je even snel een bloemetje wilt versturen voor die zieke collega. Als eerste denk je dan natuurlijk aan Boeketwinkel.nl, Fleurop, Euroflorist of Regiobloemist? Vandaag de dag heb je een aantal online diensten die je het leven een stuk makkelijker maken. Online eenvoudig een bloemetje uitzoeken, betalen en laten afleveren bij je vriend, soulmate of zieke collega. We hebben de beste online bloemenwinkels even voor je op een rijtje gezet op bloemenbutler.nl. Via deze site gaan we ook deze winkels vergelijken zodat je ook kan selecteren op prijs, kleur of mogelijkheid voor ala minute levering nog dezelfde dag als je je boeket wilt verzenden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.