stalen trap

Genoeg ruimte onder je stalen trap

 

In je huis schuilt meer ruimte dan je denkt. Zo kan je ook onder je trap genoeg spullen kwijt. Ook kan je van deze ruimte bijna een nieuw kamertje maken! In dit artikel wordt je geïnspireerd tot het opvullen en inrichten van de ruimtes.

Wat ga je met de ruimte onder je trap doen?

 

Met de ruimte onder de trap kan je verassend veel mee doen. Zo maak je van ‘de trapruimte’ een extra bergingsruimte. Ook kan je de boodschappen onder de trap kwijt. Het is slechts een idee. Misschien is het ook een mooie plek om er opberglades in te maken. Wellicht kan je zelf ook een opberglade onder de trap maken. Zo benut je de ruimte in je huis optimaal. Ook kan je de ruimte opfleuren. Wat dacht je van een mooie bloemenschilderij?

Maak een nieuwe werkplek van deze ruimte! Plaats bijvoorbeeld een leuke bloemenschilderij, een inspirerend lijstje, een leuke stoel en hebt een mooie studeerkamer erbij. Het voordeel van het studeren in een hoekje is dat je je goed kan afzonderen van de rest.

Voor welke huizen past een stalen trap?

 

Een stalen trap past niet bij elk huis. Een stalen trap oogt namelijk wat koel en statisch, maar past prima bij een industrieel design of een minimalistisch design. Een stalen trap valt bovendien goed te combineren met hout. Kies bijvoorbeeld voor een stalen trap met een houten leuning. Zo combineer je een moderne uiterlijk met het zachte uiterlijk van de trap.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een geschikte trap?

 

Ten eerste is het belangrijk om jouw gewenste trap wel past bij het interieur. Zo hoort een stalen trap bij een modern huis. Vergelijk verder ook op internet of de betreffende partij en bedrijf goed staan aangeschreven.

Tot slot is het slim om de volgorde van de verbouwing te bepalen. Doe bijvoorbeeld pas op het laatst de trapbekleding, want dit is niet bedoeld om zware dingen als een wasmachine op te slepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.