Dunne kaarsen die een lekkere geur verspreiden

Zitten in de verlichting van een kaarslicht heeft een mysterieuze verschijning. De silhouetten van de verschillende voorwerpen in de ruimte die daardoor geaccentueerd worden. De dansende vlam en felle licht die het geheel mooi afmaken, dit alles door toedoen van de kaars. Kaarsen die zijn er in verschillende groottes, diktes, vormen, kleuren en geuren. Zo hebben we de sierkaarsen, theelichten of dinerkaarsen die de ruimte van je woonkamer of elders tintjes mooier kan maken. Maar de leukste en overheerlijkste van allemaal zijn wel de geurkaarsen. Deze geuren kunnen je brengen naar een bloemenveld van magnolias of naar een veld van bomen met heerlijke appels. Al om al brengen de geurtjes van deze dunne kaarsen je helemaal in een ontspannen sfeer.

De dunne kaars

Er zijn een heleboel methodes die kunnen zorgen voor een heerlijke frisse geur in huis. Maar een die het snelst pakt, is de dunne geurkaars. Behalve dat de dunne kaars aangename geuren bezit is het ook wel handig te plaatsen in een kandelaar of een zelfgemaakte decoratiepot gevuld met steentjes. Je kunt ook de veschillende geuren combineren in je decoratiepot, voor een heerlijke explosieve mix van geuren. Aan de hand van de verschillende kleuren kun je zo de geuren van de dunne kaarsen onderscheiden. Deze kaarsjes hebben een hoogte van 26 cm en zijn 0,9 cm dik. Zo kun je ongeveer 2,5 uur lang genieten van deze dunne kaarsen die een lekkere geur verspreiden.

Eén en al ontspanning

De dunne kaarsjes brengen je in een heel ander wereld. Ze creeren een sfeer van rust en ontspanning. Liggend in je badkuip met je favoriete geurtje aan, weggezonken in gedachten zorgen de dunne kaarsjes voor een kalmeringseffect. Dunne kaarsjes kunnen echt de stemmingmakers in huis zijn. Elke kleur heeft een ander geur. Je zult merken dat bij het kopen van deze dunne kaarsjes, ze in een chic verpakking gewikkeld zijn. In zo een verpakking zitten er ongeveer 6 of 12 stuks. De dunne kaarsjes bestaan uit 24 geuren waaronder lavendel, Vanille en veel meer. Jij kunt het beste kiezen welk geur bij jou past.

Een geur voor elke ruimte

Met de verschillende geuren kun jij zelf bepalen welke geur je voor welke ruimte gebruikt. Zij het voor de badkamer, of de woonkamer of de keuken. Je kunt kiezen tussen de parfumgeuren, natuurlijke geuren of de fruitige- en bloemen geuren. Bijvoorbeeld een fruitige geur voor in de keuken zou hemels zijn. Als je gaat relaxen op je balkon, dan maar een dunnekaars met een bloemengeur aan. Voor elke ruimte Een dunne geurende kaars.

 

Bron: Designlife.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *