Dit is wat vastgoedstyling voor het verkopen van je huis kan doen

Wil je je huis in Zundert verkopen, maar lukt dat om de een of andere reden niet goed? Probeer dan eens gebruik te maken van vastgoedstyling. Op die manier maak je je huis aantrekkelijker voor kopers en zijn mensen sneller geneigd om je huis te kopen.

 

Er zijn een paar dingen waar je bij vastgoedstyling op moet letten. Als je dit verkeerd doet, kan het zijn dat je styling averechts werkt en dat je mensen juist afschrikt. Om dat te voorkomen geven wij je een aantal tips.

Schoon en netjes

Zorg ervoor dat alle persoonlijke spullen opgeborgen zijn. Laat dus geen papieren op het bureau liggen en haal je bril dus van het dressoir. Maak je huis als het ware ‘onpersoonlijk’ door al die kleine frutseltjes weg te halen. Je kunt wel bijvoorbeeld de fotolijstjes laten staan, deze geven dan juist weer een leuke sfeer aan de ruimte. 

Zorg ervoor dat het er spik en span uit ziet. Er mag geen stop op de haard liggen en er mogen al helemaal geen vlekken in het tapijt zitten. Dan associëren kopers je huis automatisch met iets dat vies is.

Inrichting

Maak eventueel wat aanpassingen aan de inrichting. Iedere ruimte moet zo groot mogelijk lijken, dus ga wat schuiven met meubels totdat je de perfecte indeling gevonden hebt. Denk niet dat je ruimte er zo al goed uitziet, want meestal is dat niet helemaal het geval.

Zet ook wat verse bloemen weg. Dat klinkt misschien een beetje cliché, maar het wordt niet voor niets vaak gedaan. Bloemen geven een huis namelijk een vrolijke, frisse, verzorgde indruk.

Licht

Als laatste is het belangrijk dat je in iedere ruimte zo veel mogelijk licht creëert. Licht zorgt er niet alleen voor dat een ruimte groter lijkt, het zorgt er ook voor dat de ruimte schoner en frisser lijkt. Probeer in eerste instantie zo veel mogelijk natuurlijke lichtinval te creëren. Doe de gordijnen en jaloezieën open en zaag die ene tak, die recht voor het raam hangt, van de boom.

Heb je niet genoeg aan natuurlijk licht, zet dan gewoon alle lampen aan op het moment dat er een bezichtiging is of wanneer er foto’s gemaakt moeten worden.

Hulp nodig bij het verkopen van je huis?

Vind je het verkopen van je huis toch te lastig en wil het maar niet lukken of heb je geen tijd om er veel energie in te steken? Verkoop je huis dan via De Huizenbemiddelaar Zundert. Zij hebben veel ervaring en verstand van het verkopen van huizen en kunnen je perfect helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.