combimagnetron aanbieding

De scherpste combimagnetron aanbiedingen

Op zoek naar een scherpe combimagnetron aanbieding? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Beslis bijvoorbeeld vooraf of je voor een aangebouwde of vrijstaande magnetron kiest en houd hierbij uiteraard rekening met de afmetingen van je keuken. Daarnaast is nog een verschil tussen een solo magnetron en een combimagnetron. Ook hiervoor geldt dat beide versies zowel vrijstaand als ingebouwd beschikbaar zijn.

 

 Kies het gewenste vermogen van de combimagnetron

Waar je ook bij stil moet staan wanneer je de verschillende combimagnetron aanbiedingen vergelijkt, is het vermogen van de magnetron. Zo zijn er modellen met een vermogen van 700 Watt en modellen met een met een vermogen van wel 1000 Watt. Hoeveel Watt je nodig hebt, is afhankelijk van hoe snel je het eten opgewarmd wilt hebben. Behalve het vermogen van de combimagnetron, dien je ook rekening te houden met het volume. Ook hiervoor geldt dat er verschillende maten zijn. Zo zijn er combimagnetron aanbiedingen met een volume van 20, 23 of 28 liter. Voor het opwarmen van een maaltijd voor 1 persoon heb je voldoende aan een inhoud van 20 liter. Middenin de magnetron bevindt zich een draaiplaat. Het draaien van de plaat zorgt ervoor dat het geen wat je in de magnetron stopt gelijkmatig wordt verwarmd.

 

 Kies voor een combimagnetron aanbieding met oven- en grillfunctie

Een groot deel van de magnetrons is tegenwoordig dus uitgerust als combimagnetron. Een erg handige uitvinding die ervoor zorgt dat het apparaat zowel gebruikt kan worden voor het opwarmen of ontdooien van maaltijden, als het bereiden van uitgebreide gerechten. Echter kan het nog een stapje luxer. Een aantal combimagnetron aanbiedingen zijn namelijk bovenop de normale combifunctie ook nog eens uitgerust met een grill- en stoomfunctie, wat het bereiden van heerlijke gerechten erg makkelijk maakt. Naast het gemak is de stoomfunctie ook nog eens erg gezond. Gestoomde groenten behouden namelijk meer van hun vitaminen dan wanneer ze gekookt worden. Nu denk je misschien dat alleen de meest luxe varianten voorzien zijn van een stoom- en grillfunctie, maar niets is minder waar, want ook een hoop minder luxe modellen beschikken over deze functie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.