De perfecte gietvloer

Of het nu gaat om je woning of om een bedrijfspand, een mooie vloer is daarvoor een prima basis. Het is daarom ook niet vreemd dat er steeds vaker gekozen wordt voor een gietvloer in plaats van een andere vloerbedekking. Dat komt omdat naast het mooie uiterlijk een gietvloer meer voordelen heeft die absoluut een meerwaarde hebben. Om te weten of een gietvloer geschikt is voor jouw wensen, zijn er een aantal zaken die van belang zijn. 

Gemak van een gietvloer

Een gietvloer of een coatingvloer is een vloer die als het ware gegoten wordt op de bestaande ondervloer die er ligt in je woning of bedrijfspand. Door deze toepassing te gebruiken krijg je dus een vloer die egaal en glad is. Hierdoor is er weinig onderhoud nodig aan de vloer en is het schoonmaken van een vloer gemakkelijk. Daarnaast is het voordeel dat de vloer slechts enkele millimeters dik is waardoor er weinig aanpassingen nodig zijn om deze vloer aan te brengen.

Uitstraling

Veel mensen denken dat een gietvloer alleen maar past bij een industriële look. Maar dat is niet waar. De huidige technieken zorgen ervoor dat er veel soorten gietvloeren beschikbaar zijn. Bijna elke kleur is mogelijk door het mengen van de coating. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een houtlook of een andere look te creëren bij een gietvloer waardoor deze vloer bijna in elk interieur past. 

Kosten

Een gietvloer klinkt op voorhand als een hoge kostenpost maar dat hoeft niet zo te zijn. Een coatingvloer kan je qua slijtage en leefbaarheid het beste vergelijken met een tegelvloer. Vaak vallen de kosten voor een coatingvloer lager uit, zeker als je het vergelijkt met de voordelen die een coatingvloer biedt. Als je nadenkt over een gietvloer moet je wel beseffen dat deze vloer lang meegaat en de investering daarom ook voor een langere periode zal zijn. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.