De leukste bloemen voor op een schilderij

Wil je een schilderij in huis hangen met bloemen erop, maar twijfel je een beetje welke bloemen je op het schilderij wilt hebben? Lees dan zeker verder, want in dit artikel geven we je een aantal tips welke bloemen geschikt zijn om op een schilderij te plaatsen.

 

Wij Nederlanders houden natuurlijk van bloemen en een schilderij met bloemen geeft elke ruimte net een beetje extra sfeer. Het is de perfecte accessoire om meer kleur en in huis te halen. Een bloemen schilderij geeft je het gevoel van een verse bos bloemen in huis, zonder dat ze verzorging nodig hebben. Behalve een beetje zon. Dat klinkt misschien een beetje maar, maar wanneer je het schilderij op een muur hangt waar veel zonlicht op schijnt, krijg je het idee dat het schilderij echt tot leven komt. Elke bloem heeft een andere betekenis, maar voor welke bloemen kies je eigenlijk op een bloemen schilderij? We geven je graag wat inspiratie.

Bloemen schilderij met rozen

Een bloemen schilderij met rozen is misschien wel een van de meest gekozen soort bloem. Dat vinden wij niet zo gek, want rozen zijn natuurlijk hele geweldige bloemen die een mooie betekenis hebben. Je geeft iemand rozen als teken van liefde. Bijvoorbeeld aan jouw partner, maar ook aan je ouders, broers, zussen of vrienden kun je rozen geven als blijk van waardering. Daarnaast zie je rozen ook terug op bruiloften, maar bijvoorbeeld ook bij crematies.

Bloemen schilderij met tulpen

Een bloemen schilderij met tulpen geeft een vleugje klasse aan jouw interieur. Tulpen schilderijen zijn er in allerlei variaties. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten kleuren tulpen. Houd je van modern en strak? Kies dan voor een schilderij met witte tulpen. Het fijne aan wit is dat dit eigenlijk wel in ieder interieur past, ongeacht de kleur op de muur. Wil je voor iets meer kleur? Een schilderij met gele tulpen fleurt jouw woonkamer zeker op! Let er wel op dat de gele kleur niet vloekt met de rest van jouw interieur. Gele tulpen passen goed in een kamer met grijs- en wittinten.

Schilderij met madeliefjes

Madeliefjes zijn frisse bloemen die perfect passen in een frisse woonkamer. Een madelief staat voor eeuwige schoonheid en is een klein schattig bloemetje waar je vaak velden vol van vindt. Madeliefjes zijn dan ook ontzettend leuk als schilderij aan de muur. Meestal zijn madeliefjes op een schilderij in een close-up afgebeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.