De kracht van spiegels aan de muur

Een mooie design spiegel kan ervoor zorgen dat je huis er een stuk opener en leuker uit komt te zien. Buiten dat is het natuurlijk ook wel zo praktisch om een spiegel aan de muur te hebben. Je hebt een hele hoop keuzes uit verschillende types spiegels, maar ook natuurlijk uit plekken om deze op te hangen. Het zal je verbazen op wat voor een type verschillende manieren je allemaal je huisje kan versieren met spiegels. We zullen hier in ieder geval eventjes een paar van de beste ideeën voor je op een rijtje zetten.

Zorg dat je het aanschaft bij een verkoper met goede inruil regels

Een van de belangrijkste dingen die je kan doen om ervoor te zorgen dat je geen spijt krijgt van een aankoop is door ervoor te zorgen dat je altijd genoeg tijd hebt om je nog te bedenken. Wettelijk heb je altijd 14 kalenderdagen om je nog te bedenken, maar een bedrijf zoals rebel house rekken die dagen uit tot 90. Je hebt dus 3 maanden om je te bedenken en ook genoeg andere bedrijven bieden dergelijke services aan.

Hang de spiegel op tegenover een raam

Als je een spiegel tegenover het raam zet dan wordt het licht wat door het raam binnenvalt gereflecteerd wat alles een veel helderder laat lijken. Het zorgt er ook voor dat de ruimte een stuk groter lijkt en je kan in principe ook nog eens je mooie uitzicht van het raam gratis op de tegenoverstaande muur krijgen.

Hang het tegenover een schilderij op

In principe is dit natuurlijk hetzelfde trucje als hierboven. Dit werkt natuurlijk zowel met landschap schilderijen en portretten maar je moet natuurlijk er wel op letten dat de spiegel van hetzelfde formaat en oriëntatie zijn maar je hebt meer dan genoeg keuzes. Dus dat moet verder geen probleem zijn. Het kan natuurlijk ook leuk zijn om ervoor te zorgen dat de lijsten overeen komen.

Boven de openhaard

Dit is handig omdat het licht en warmte reflecteert. Dit is zeker handig voor in de winter en kan je wellicht ook nog wat stroom aan lampen en de verwarming besparen. Het geeft ook een mooi focuspunt in de kamer waardoor je er een gezellige zithoek van kan maken voor de visite.

In de hal

Dit is een van de meest praktische plekken om een spiegel te hangen, en het help ook gelijk om je hal wat wijder te laten voelen. Je kan hier nog meer mee doen door spiegels aan twee kanten van de muur te hangen zodat het lijkt alsof je een stuk meer ruimte hebt. Het werkt natuurlijk ook in de lengte, dus als je je hal langer wil laten lijken kan je de spiegels aan de verre einden ophangen. Het is vaak natuurlijk ook wel handig om even in de spiegel te kunnen kijken voordat je de deur uitgaat,

Hang een spiegel aan een donkere muur

Dit is een geweldige oplossing voor mensen die liever niet in de weer gaan met verf. Je hangt in plaats daarvan gewoon een spiegel aan de muur, en alles lijkt gelijk een stuk groter en vrolijker. Het is dan vaak het beste om de spiegel in het midden van de muur te hangen voor extra diepte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *