Bloemenprint op tafel

Op zoek naar leuke decoratie voor op tafel? Wat dacht je van een hip tafelzeil? Er zijn heel veel leuke printjes verkrijgbaar die je op je tafel kunt leggen om het mooi en gezellig aan te kleden. Ruitjes prints, stippen prints en uiteraard bloemenprints. De meest kleurrijke bloemenpatroontjes kom je tegen. Maar ook de wat eenvoudigere bloemen prints die wat rustiger ogen. Welk interieur je dus ook hebt, er is eigenlijk altijd wel een bloemenprint te vinden die erbij past!

Behalve dat een zeil een mooi decoratief item is voor op je tafel, dient een tafelzeil natuurlijk ook als bescherming voor je tafelblad. Knoeien is dus geen probleem. Zeker wanneer je kids in huis hebt is zo’n beschermend zeil dus niet verkeerd. Tijdens de maaltijden kun je zonder angst voor vlekken van je maaltijd genieten. Knutselen aan tafel? Ook dan kun je het zeil op je tafel leggen. Zo voorkom je dat er met de stiften en verf wordt uitgeschoten op je mooie tafelblad! Kies een leuk zeil waar jij en je huisgenoten blij van worden zodat het een gezellige boel wordt!

Bloemenprints kun je dus op je tafel neerleggen door middel van een leuk zeiltje, maar er zijn nog veel meer manieren van decoreren met bloemen. Natuurlijk een vaas met prachtige bloemen op tafel, maar ook gordijnen met bloemen prints of behang op de muur met een mooie gebloemde print! Eigenlijk is er bij vrijwel iedere manier van decoreren wel iets te bedenken met bloemen. Zoek je toch nog wat inspiratie? Google dan eens wat leuke dingen om inspiratie op te doen. Ook op Pinterest en Instagram zijn leuke tips te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *