6 manieren om verhuizen leuker te maken

Hoewel verhuizen van nature een stressvolle aangelegenheid kan zijn voor sommigen onder ons, zijn er echt manieren om de stress te verlichten en het zelfs leuker te maken. Probeer deze eenvoudige tips van het verhuisbedrijf in apeldoorn om je humeur te verbeteren tijdens het verhuizen! Hoewel het eindresultaat van het wonen op een nieuwe plek spannend kan zijn, wordt het proces van het verhuizen van je oude naar je nieuwe plek meestal niet als “leuk” beschouwd. Er zijn een heleboel taken te doen, vooral het inpakken en de verhuizing zelf, die de meeste mensen vrezen.

Maar het hoeft niet saai en ellendig te zijn. Een aantal creatieve manieren kun je vast gebruiken om verhuizen wat leuker te maken. Ongeacht of je alleen verhuist of met je hele gezin. Probeer deze eenvoudige tips om je eventuele volgende verhuizing leuker te maken.

Meer gezelligheid met muziek

Muziek kan elke taak draaglijker maken, zelfs de vervelende zoals inpakken of het verplaatsen van spullen. Zet de radio aan of luister naar je favoriete muziek op een stereo-installatie, televisie, of zelfs een telefoon of iPod. Misschien krijg je zelfs zin om te dansen terwijl je het servies inpakt. Iets kleins dat een groot verschil kan maken in je humeur.

 

Verzin spelletjes en wedstrijden

Als je met je familie of vrienden aan het inpakken bent, kun je het nog leuker maken door wat spelletjes of wedstrijdjes te verzinnen. Bijvoorbeeld: wie het eerst klaar is met inpakken, mag het restaurant voor de avond kiezen. Het introduceren van een leuke uitdaging zal iedereen opvrolijken en ze meer concentreren op het winnen van het spel in plaats van zich te vervelen bij wat ze aan het doen zijn.

 

Versier enkele verhuisdozen

Ga naar een kantoorboekhandel of een hobbywinkel en haal kleurrijke tape, stiften, stickers en andere leuke dingen om een paar van de dozen door de kinderen te laten personaliseren. Zoals de doos met benodigdheden van elk gezinslid. Je kunt erop tekenen en je vermaken door ze je eigen te maken. Het geeft je een pauze in de eentonigheid en geeft je de kans om wat creativiteit te uiten.

 

Trek dezelfde kleur kleding aan

Geef iedereen dezelfde t-shirts voor de verhuisdag, draag dezelfde kleuren, koop een paar grappige hoeden, of geef je kleding een thema dat gebaseerd is op je favoriete personages of superhelden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door iets leuks te doen met je kleding, geef je de dag wat extra’s en neem je het allemaal wat minder serieus.

 

Plan een feestmaaltijd

Plan aan het eind van de verhuisdag een speciale maaltijd en een toetje. Reserveer bij je favoriete restaurant of bestel iets om mee te nemen waar iedereen van zal smullen. Kijk daarna een film, organiseer een spelletjesavond voor het hele gezin of plan iets anders waar iedereen zich op kan verheugen na een lange dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *