3 mooie decoraties voor aan de muur

Ben je toe aan een verandering in je interieur? Of ben je net verhuisd en wil je je kamer wat leuker maken? Dan kun je ervoor kiezen om decoratie aan je muur te veranderen of als je nog geen decoratie aan je muur hebt, dit toe te voegen aan je interieur. Kale muren zijn dan ook saai en zeggen niks over de personen die in het huis wonen. Je kunt er dan ook voor kiezen om een persoonlijke touch aan je muur te geven. Ben je op zoek naar leuke, mooie en persoonlijke decoraties voor aan de muur? Lees dan snel verder.

Schilderij

Een logische stap, wanneer je een decoratie aan de muur wilt, is om te kiezen voor een schilderij. Je kunt rust creëren met een schilderij, maar ook juist een verhaal vertellen. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een natuur landschap of juist een pittoresk dorp van bijvoorbeeld een vakantiebestemming. Bovendien kun je ook voor abstracte kunst gaan en daar je eigen draai aan geven. Je kunt er dan ook voor kiezen om een schilderij te kopen, maar hoe leuk is het om een schilderij zelf te maken? Als je kinderen hebt, is het leuk om met de hele familie op zaterdagmiddag aan de slag te gaan en lekker te gaan schilderen. Je zult verstelt staan van het resultaat en je hebt ook nog eens een persoonlijke decoratie aan je muur hangen.

Foto

Wanneer je nog persoonlijker wilt gaan, dan kun je kiezen voor een mooie foto aan de muur van je gezin of van jou en je geliefde. Dit kan natuurlijk een foto zijn uit een fotoshoot, wat erg leuk is om te doen, maar je kunt ook kiezen voor een leuke vakantiefoto. Of een foto van een andere leuke herinnering. Heb je huisdieren? Ook hiervan kun je natuurlijk prachtige plaatjes aan de muur ophangen. Wanneer je zelf niet zoveel foto’s hebt of net geen mooie hebt kunnen vinden, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een mooie natuurfoto van het strand aan je muur te hangen.

Muursticker

Wanneer je geen afbeeldingen of schilderen wilt ophangen aan je muur, kun je natuurlijk ook voor een mooie tekst gaan. Wat is jouw levensspreuk? Het is natuurlijk heel mooi en leuk om deze op de muur te plakken. Bovendien wordt je op deze manier ook nog eens elke dag aan deze spreuk herinnerd. Dit soort stickers zijn ook erg leuk voor op slaapkamers. Deze ruimte is toch altijd wat moeilijker om gezellig en persoonlijk te maken, maar door middel van een muursticker kun je dit gemakkelijk doen. Ook voor de kinderen is een sticker leuk op de kamer. Er zijn namelijk ook speciale muurstickers voor de kinderkamer. Het is natuurlijk ook erg leuk als je in verwachting bent de naam van je baby in de kinderkamer op de muur te plakken.

 

Kortom, door middel van een decoratie aan de muur kun je jouw inrichting een hele andere twist geven. Je interieur wordt daardoor net wat opvallender. Je kunt het dan ook zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Er is bovendien zoveel keus, dat er altijd wel een muurdecoratie is die bij jou past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.